Pedagoski fakultet Uzice

 

  

  

 

 

MЕРЕ ОПРЕЗА ЗБОГ ПОЈАВЕ КОРОНА ВИРУСА

 


Ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић са ректорским колегијумом посетио Педагошки факултет у Ужицу

У петак, 12. фебруара 2021. године ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић, проректор за координацију послова факултета чије је седиште ван седишта Универзитета проф. др Драган Ђурчић, проректор за науку проф. др Весна Ранковић, проректор за наставу и студентска питања проф. др Владимир Ранковић и декан Факултета техничких наука из Чачка проф. др Данијела Милошевић били су гости Педагошког факултета.

Прочитај опширније...

 


Обавевештење о нерадним данима

Због празника Факултет неће радити 15 и 16. фебруара. Први радни дан је среда 17. фебруар.

 


Почетак наставе у летњем семестру 2020/2021. године

Настава на свим студијским програмима у летњем семестру почиње у понедељак, 22. фебруара 2021. године према истакнутом распореду предавања. Сви видови наставе ће се реализовати на факултету.

 


Распоред предавањ на докторским академским студијама

Настава у летњем семестру 2020/2021. године за за прву годину докторских акедемских студија почиње у суботу 27. 02. 2020. године према распореду који се налази на линку.

 


Распоред предавањ на мастер академским студијама

Настава на мастер академским студијама у другом семестру школске 2020/2021. године почиње у суботу 27. фебруара 2021. године према распореду који се налази на линку (Мастер учитељ, Мастер васпитач)

 


Kонкурси и стипендије

- Јавни позив Министарства просвете, науке и технолошког развоја за студенте докторских студија - рок за пријаву: 19. фебруар 2021.

- Стипендије Global UGRAD програма размене за академску 2021/22. годину - рок за пријаву: 28. фебруар 2021.

- Стипендије за летње курсеве немачког језика у Баварској - рок за пријаву: 23. март 2021.

Прочитај опширније на страни Стипендије и конкурси...

 


Одбрана докорске дисертације

- Обавештење о одбрани докторске дисертације кандидата мр Елвире Ковач

 


Имунизација против COVID-19, пријављивање

Сви запослени који су заинтересовани за имунизацију а припадају надлежности Министарства просвете, науке и технолошког развоја пријаву треба да учине попуњавањем упитника на порталу еУправе (www.euprava.gov.rs)

 


Конкурс за стипендирање Министарства омладине и спорта

Министарство омладине и спорта је расписало Конкурс за стипендирање до 1000 студената завршне године основних академских студија и до 500 студената завршне године мастер академских студија са високошколских установа чији је оснивач Република Србија за школску 2020/21. годину.

Прочитај опширније...

 


Међународни научни скуп - Online

Драго нам је да Вас позовемо на Mеђународни научни скуп „Наука и настава у васпитно-образовном контексту”. Због новонастале ситуације изазване пандемијом covid 19, определили смо се да реализацију скупа спроведемо Online.

Линк за приступ сајту

 


Обавештење-COVID 19

У складу са дописом Министарства просвете, науке и технолошког развоја и потребе да се сваком студенту омогуће исти услови студирања и једнаке шансе за полагање испита молимо студенте који су заражени вирусом SARS-CoV-2 или чекају резултате серолошког тестирања у самоизолацији да се пријаве на имејл адресу This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

У пријави је потребно доставити име и презиме, број индекса, годину студија и датум серолошког налаза.

 


ПОЗИВ ЗА СТУДЕНТЕ НА ЗАВРШНОЈ ГОДИНИ СТУДИЈА И ЗА СТУДЕНТЕ НА МАСТЕР СТУДИЈАМА ЗА ВОЛОНТЕРСКИ РАД НА ОСТВАРИВАЊУ ОБРАЗОВНО-ВАСПИТНОГ РАДА У ОСНВНОЈ ШКОЛИ 

- Позив

- Упутство о мерама заштите

- Школске управе - контакти

- Стручно упутство