Pedagoski fakultet Uzice

 

 

Стипендије и конкурси


Истраживачке стипендије Хумболт фондације

Докторске позиције у области биомедицине, Хановер

Грантови за мобилност у Баварској 2021.

Global UGRAD програм за 2021/22. академску годину

Georg Forster истраживачки грантови

Стипендије за летње курсеве немачког језика у Баварској - рок за пријаву: 23. март 2021.

 


Министарство омладине и спорта је расписало Конкурс за стипендирање до 1000 студената завршне године основних академских студија и до 500 студената завршне године мастер академских студија са високошколских установа чији је оснивач Република Србија за школску 2020/21. годину.

Конкурс је намењен студентима завршне године основних, интегрисаних и мастер академских студија на високошколским установама чији је оснивач Република Србија.Конкурсможете погледати на званичним интернет презентацијама Министарства омладине и спорта и Фонда за младе таленте Републике Србије.

Конкурс je отворен до 1. фебруара 2021. године.

 


Конкурс за пријаву на бесплатан онлајн курс енглеског језика у организацији ЦзРК-а

Отворен позив за пријаву студената Универзитета у Крагујевцу за бесплатан онлајн курс енглеског језика на Б1 нивоу у организацији Центра за развој каријере!

http://www.razvojkarijere.kg.ac.rs/article/konkursi/konkurs-za-prijavu-na-besplatan-onlajn-kurs-engleskog-jezika-u-organizaciji-czrk-a.html

 


Драги студенти и дипломци Универзитета у Крагујевцу,

у жељи да вам и ове године пружи најзначајније информације о могућностима за усавршавање и/или студије у иностранству и представи начин пријаве за дате програме, Центар за развој каријере и саветовање студената, уместо традиционалног Сајма стипендија, ове године организује

Онлајн недељу стипендија на Универзитету у Крагујевцу.

http://www.razvojkarijere.kg.ac.rs/article/aktivnosti/onlajn-nedelja-stipendija-na-univerzitetu-u-kragujevcu.html

 


Конкурс за стипендирану моблиност студената у сврху учења у оквиру ЕРАЗМУС+ програма

У складу са потписаним Уговором о додели наменских бесповратних средстава између Универзитета у Крагујевцу и Фондације Темпус, Универзитет у Крагујевцу расписује 2. Конкурс за стипендирану мобилност студената у сврху учења у оквиру Еразмус+ програма.

На конкурс се могу пријавити студенти свих нивоа академских студија свих факултета у саставу Универзитета у Крагујевцу и то за студентску размену у сврху учења у минималном трајању од 3, односно максималном трајању од 5 месеци.

Више информација на сајту Универзитета